Elektriciteit Tarieven

Vergelijk alle elektriciteit tarieven compleet onafhankelijk op Energieprijzen vergelijken.nl. U kunt er zeker van zijn dat u altijd het goedkoopste elektriciteit tarief heeft. Energieprijzen vergelijken.nl krijgt vaak een speciaal elektriciteit actie tarief van de verschillende leveranciers. Dit betekent dat het elektriciteit tarief op Energieprijzen vergelijken.nl goedkoper is dan het elektriciteit tarief op de desbetreffende leveranciers website.

Elektriciteit tarieven vergelijken

Aan de verbruikers van energie wordt naast de basisprijs voor elektriciteit en gas eveneens energiebelasting in rekening gebracht. Op de site Energieprijzen vergelijken.nl vindt u de elektriciteit tarieven van de verschillende leveranciers. U kunt de tarieven vinden van dure maar ook goedkope leveranciers. Dit doen wij om u het onderscheid te laten zien. En u kiest zelf de goedkoopste leverancier uit.

Alle verschillende elektriciteitstarieven op één site

Omdat Energieprijzen vergelijken.nl alle verschillende elektriciteitstarieven op één site bij elkaar heeft gebracht, is het voor de bezoeker van de site heel makkelijk om een duidelijk overzicht te krijgen van de verschillende elektriciteit tarieven. Ziet de bezoeker een elektriciteit tarief dat voor hem of haar aantrekkelijker is dan het tarief die hij of zij nu heeft? Dan zorgt Energieprijzen vergelijken.nl ervoor dat u gemakkelijk kunt switchen van leverancier met een goedkoper elektriciteit tarief. Zo kan iedereen altijd gebruik maken van de meest aantrekkelijke tarieven.

Onderscheid moet consument overhalen

Het onderscheid is ook bedoeld om het exacte bedrag aan besparing te laten zien. U wilt namelijk wel weten hoeveel u kunt besparen. Want de consument wil graag een belangrijke reden hebben om over te stappen. Als het niet de moeite waard is dan blijven ze zitten. Maar wij verzekeren u dat het de moeite waard is. En het komt zo vaak voor dat een consument een hoger voorschotbedrag krijgt. Zijn energieleverancier heeft dan de prijzen verhoogd. Het voordeel is dat u daar niet in mee hoeft te gaan. U start dan gewoon opnieuw met elektriciteit vergelijken en kiest daaruit de goedkoopste.

Voor de liberalisering namen wij het nieuws dat de energierekening duurder werd gewoon aan. Want we konden er ook niks aan doen. Totdat de overheid besloot dat de consument meer controle kreeg over zijn energiekosten. En dat hield dus ook in dat zij vrij mogen overstappen. Dan moet natuurlijk wel de einddatum in zicht zijn. Maar als die in zicht is, kan het berekenen alweer beginnen. Houdt de tarieven dus regelmatig in de gaten. Zo kunt u sneller de beste deal vinden.