Beste prijsgarantie

laagste energieprijzen vergelijkenEnergieprijzen-vergelijken.nl is gemaakt zodat u optimaal kunt profiteren van de vrije energiemarkt. Bij ons profiteert u van de beste prijs omdat energieleveranciers op Energieprijzen-vergelijken.nl goedkopere energie willen aanbieden dan hun concurrenten. Hierdoor bent u via Energieprijzen-vergelijken.nl gegarandeerd goedkoper uit.

Beste prijsgarantie energie ontvangen?

Bent u tegen een aanbieding aangelopen waarbij de Beste prijsgarantie wordt geboden? Controleer dan de energieprijzen zodat u kunt vergelijken of u ook echt de goedkoopste aanbieding heeft gevonden. De energieleverancier kan u natuurlijk ook een aantrekkelijke aanbieding doen. Zij willen natuurlijk graag dat u blijft als klant. Bieden zij u lagere kosten dan dat u nu heeft? Perfect en hoeveel lager zijn deze kosten dan? Wat scheelt het u op jaarbasis als u op deze aanbieding ingaat? Het liefst betalen we minder aan de energieleverancier. Dus als het voorschotbedrag nu bijvoorbeeld €160 per maand is en u gaat dankzij de aanbieding €150 per maand betalen, dan bespaart u op jaarbasis €120.

Wij garanderen de hoogste besparing als u overstapt

In de praktijk komen deze verlagingen niet voor voor u als vaste klant. U krijgt meestal 5% korting aangeboden als u besluit uw energiecontract voort te zetten. Dan spreken we van een verlaging van enkele euro’s per maand. Alsnog goedkoper natuurlijk maar niet de gewenste besparing die we in het hoofd hadden. Als nieuwe klant krijgt u namelijk een veel hogere welkomstkorting. Dan kan de verlaging wel oplopen tot 20% en dan spreken we dus van honderden euro’s per jaar. Misschien heeft u geen zin in dat gedoe wat overstappen heet. Bekijk dan eens in een nieuwe energievergelijking hoeveel u besparen kunt. Wij denken dan namelijk dat u dan wel bereid bent om over te stappen.

U bent niet verplicht om over te stappen uiteraard dat ligt bij u. Maar het is nooit verkeerd om te kunnen besparen op uw maandelijkse kosten toch? Energieprijzen vergelijken kan u €350 per jaar opleveren en dat elk jaar weer.