Energie Vergelijken

Vul uw gegevens in en vind de voordeligste aanbieding

Vergelijk en bespaar honderden euro's op uw energierekening!

Energie vergelijken en de voordeligste energieleverancier vinden

Energie vergelijken en afsluiten is een klusje van slechts enkele minuten. Vermeld eerst uw energieverbruik en uw postcode om de vergelijking te maken van de beschikbare energiecontracten. Energieprijzen-vergelijken.nl laat u graag zien welke energieaanbieders er allemaal in uw regio aanwezig zijn en welke daarvan in uw situatie de voordeligste keuze is. Nadat u met onze energie vergelijking de goedkoopste energieleverancier heeft gevonden kunt u beginnen met besparen. Vergelijk de aanbieders en bereken uw voordeel!


Energie vergelijken onafhankelijk

Energie vergelijken doen wij onafhankelijk van energieleveranciers. Wij zijn zelf geen energieleverancier en ook geen onderdeel of eigendom van een energieleverancier. Energieprijzen-vergelijken.nl is dus volledig zelfstandig! Hierdoor kunnen wij deals laten zien die andere energievergelijkers achterwege laten. Daarbij kunt u met energie vergelijken op Energieprijzen-vergelijken.nl profiteren van exclusieve acties. Deze acties zijn zo goedkoop dat u met prijzen van energie vergelijken honderden euro’s kan besparen.

Overstappen van energieleverancier

Nadat u met energie vergelijken de goedkoopste aanbieding heeft gevonden kunt u zorgeloos overstappen. U hoeft alleen nog via onze energievergelijking verder te gaan naar de website van de betreffende energieleverancier. Daar vult u het aanvraagformulier in waarna de energieleverancier de complete overstap / aanvraag voor u uit handen zal nemen. Als u reeds klant bent bij een andere energieleverancier, dan zorgt de nieuwe energieleverancier voor de opzegging van het contract bij uw oude energieleverancier.

U heeft altijd 14 dagen bedenktijd

Nadat u het formulier heeft verzonden zult u een bevestiging per e-mail ontvangen met daarin alle voorwaarden en tarieven. Berg deze dan ook goed op. U heeft 14 dagen bedenktijd. Dit is een wettelijk vastgestelde periode die consumenten moet beschermen tegen impulsieve aankopen via internet. Mocht u zich achteraf toch nog bedenken dan zit u de eerste 14 dagen nog nergens aan vast. U kunt de aanvraag dan zonder reden annuleren. Heeft u achteraf nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Energie vergelijken en de voordeligste energieleverancier vinden
9.4 (93.94%) 33 votes