Energie vergelijken

Energie vergelijken en afsluiten is een klusje van slechts enkele minuten. Vermeld uw energieverbruik en uw postcode om de vergelijking te starten. Energieprijzen-vergelijken.nl laat u graag zien welke energieaanbieders er zijn. En welke daarvan in uw situatie de voordeligste keuze is. Nadat u de goedkoopste energieleverancier heeft gevonden kunt u beginnen met besparen.

Waarom steeds meer mensen energie vergelijken

Mensen die de aanbieders van energie vergelijken op prijs en kwaliteit besparen al snel honderden euro’s! Mensen die niet energie vergelijken betalen juist honderden euro’s teveel. Veel mensen hebben geen idee van hoeveel geld ze eigenlijk voor energie betalen. Het maakt ze ook niet zoveel uit. Als de energie maar geleverd word. Energieleveranciers zijn hiervan op de hoogte en hebben zelfs een naam bedacht voor mensen die niet besparen. Ze worden “Slapers” genoemd. Bent u ook een zogenaamde slaper? Of bent u misschien net wakker geworden? Gelukkig maar, want u kunt nu echt veel geld besparen!

Energie vergelijken onafhankelijk

Energie vergelijken doen wij onafhankelijk van energieleveranciers. Wij staan los van een energieleverancier. Energieprijzen-vergelijken.nl is dus volledig zelfstandig! Hierdoor kunnen wij deals laten zien die andere energievergelijkers achterwege laten. Daarbij kunt u met energie vergelijken op Energieprijzen-vergelijken.nl profiteren van exclusieve acties. Deze acties zijn zo goedkoop dat u met prijzen van energie vergelijken honderden euro’s kan besparen.

Overstappen van energieleverancier

Vul de energievergelijker maar eens in en bekijk hoeveel geld u kan besparen als u kiest voor de goedkoopste energie actie! Energie vergelijken en overstappen is helemaal gratis en alles wordt voor u geregeld. U hoeft alleen maar de aanvraag in te dienen bij de energieleverancier van uw keuze en de rest gaat volledig automatisch. U kunt direct beginnen met besparen!

Nadat u met energie vergelijken de goedkoopste aanbieding heeft gevonden kunt u zorgeloos overstappen. U hoeft alleen nog via onze energievergelijker verder te gaan naar de website van de betreffende energieleverancier. Daar vult u het aanvraagformulier in. Waarna de energieleverancier de complete overstap voor u uit handen zal nemen. Zij zeggen ook het oude energiecontract op.

U heeft altijd 14 dagen bedenktijd

Nadat u het formulier heeft verzonden zult u een bevestiging per e-mail ontvangen met daarin alle voorwaarden en tarieven. Berg deze dan ook goed op. U heeft 14 dagen bedenktijd. Dit is een wettelijk vastgestelde periode. Mocht u zich achteraf toch nog bedenken dan zit u de eerste 14 dagen nog nergens aan vast. U kunt de aanvraag dan zonder reden annuleren. Heeft u achteraf nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Energie vergelijken
9 (89.74%) 39 vote[s]