Energie vergelijken is heel makkelijk met onze energievergelijker. Met onze energievergelijker kunt u de energie vergelijken op prijs, kwaliteit en op duurzaamheid. Bekijk welke energieleveranciers er allemaal zijn en welke de voordeligste energiedeal heeft. Bij ons profiteert u altijd van de beste aanbiedingen. U krijgt de hoogste korting. Start snel met energie vergelijken en bereken uw voordeel. Grote kans dat u kan besparen!

Energie vergelijken

Vul uw gegevens in en bekijk hoeveel geld u kan besparen als u nu kiest voor de goedkoopste energie actie! Energie vergelijken en overstappen is helemaal gratis en alles wordt voor u geregeld. U hoeft alleen maar de aanvraag in te dienen bij de energieleverancier van uw keuze en de rest gaat volledig automatisch. U kunt direct beginnen met besparen!

Zorgeloos overstappen

Nadat u de goedkoopste aanbieding heeft gevonden kunt u zorgeloos overstappen. U hoeft alleen nog via onze energievergelijker verder te gaan naar de website van de betreffende energieleverancier. Daar vult u het aanvraagformulier in. Waarna de nieuwe energieleverancier de complete overstap voor u uit handen zal nemen. Zij zeggen ook het oude energiecontract op.

14 dagen bedenktijd

Nadat u het formulier heeft verzonden zult u een bevestiging per e-mail ontvangen met daarin alle voorwaarden en tarieven. Berg deze dan ook goed op. U heeft 14 dagen bedenktijd. Dit is een wettelijk vastgestelde periode. Mocht u zich achteraf toch nog bedenken dan zit u de eerste 14 dagen nog nergens aan vast. U kunt de aanvraag dan zonder reden annuleren. Heeft u achteraf nog vragen? Neem dan gerust met ons op.