De Groene Belangenbehartiger

Energieprijzen vergelijken van DGB energie. Vergelijken is zeer verstandig. Maar alleen als u vergelijkt met een onafhankelijke en objectieve website zoals Energieprijzen-vergelijken.nl. Hier kunt u de energieprijzen van DGB energie vergelijken met energieprijzen van andere energieleveranciers. Hierdoor ziet u direct wie de goedkoopste energieleverancier van Nederland. Het is in sommige gevallen mogelijk om honderden euro’s te besparen. Wilt u weten wie u goedkoop stroom en gas kan leveren? Dan bent u nu op het juiste adres. Energieprijzen-vergelijken.nl helpt u graag verder met energieprijzen vergelijken.

Informatie over DGB energie

DGB Energie is energie van boeren voor boeren. DGB is een dienstverlenend bedrijf voor de agrarische sector. Ontstaan uit de NVV, opgericht door een varkenshouder en ooit gevestigd op de deel van zijn varkenshouderij. De wortels van DGB liggen dan ook in de agrarische sector. Hierdoor spreekt DGB Energie de agrarische taal, kent de cultuur en de specifieke problemen op een boerenbedrijf. DGB Energie draagt de agrarische sector een warm hart toe.

DGB Energie levert energie, net als alle andere ( grote en bekende) energiebedrijven. DGB Energie is ontstaan uit onvrede met de “van het kastje naar de muur” mentaliteit van bestaande energiebedrijven. DGB Energie doet het graag anders. Nieuwe en bestaande klanten zien DGB Energie graag als energieleverancier vanwege de persoonlijke benadering en hoogwaardige klantenservice.

Vanzelfsprekend houdt DGB Energie zich aan de geldende richtlijnen die de Energiekamer en de NMA aan energiebedrijven stelt.

U gaat bij DGB Energie dan ook voor eerlijke en betrouwbare energie in combinatie met een uitstekende service!

Plaats een reactie