De energiemarkt is opengebroken (België)

De energiemarkt is voor de eerste keer echt opengebroken. Dat heeft federaal minister van economie Johan Vande Lanotte gezegd in een reactie op het feit dat alle energieleveranciers hebben beslist om zich neer te leggen bij de prijsbevriezing die de Belgische regering heeft doorgevoerd. De minister zegt dat de regering met die maatregel er ook in geslaagd is om de klanten wakker te schudden.

De beste besparing met energieprijzen vergelijken

Het is volgens Johan Vande Lanotte heel belangrijk dat de consument aanvoelt dat de beste besparing wordt gerealiseerd door het kritisch vergelijken van de verschillende energieprijzen. De minister benadrukt echter dat dit proces nog verder moet worden gezet. Hij stelde wel dat het afschaffen van de verbrekingsvergoeding een belangrijk principe is dat de flexibiliteit op de energiemarkt volgens hem in ieder geval gevoelig zal verhogen.

De energiemarkt is opengebroken (België)
Beoordeel deze pagina

Over Energieprijzen-vergelijken.nl

Energieprijzen-vergelijken.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite. Wij vergelijken energieprijzen van energieleveranciers zoals Nuon, Essent, Eneco, Greenchoice en Oxxio. In onze energieprijzen vergelijker kunt u meer dan 30 verschillende energie contracten en ook bijbehorende energieprijzen voor stroom en gas vergelijken. Onze prijsvergelijking is 100% onafhankelijk, objectief en betrouwbaar.