Consuwijzer: Overstappen! Niks doen kost je poen

Dat is de boodschap van de meest recente campagne van Consuwijzer. Wie niet wil overstappen naar een andere leverancier, of een andere zorgverzekering moet weten dat dat geld kost. Uit diverse onderzoeken van o.a Consuwijzer, de Consumentenbond, maar ook meerdere vergelijkingssites blijkt dat men met overstappen fors kan besparen op de vastelasten. Helaas willen de meeste mensen daar nog niet aan geloven omdat ze vaak denken dat het maar weinig oplevert. Wat de meeste mensen niet weten is dat een overstap toch al snel meer dan 500 euro per jaar kan opleveren.

Fors besparen op energie

Door de energieprijzen te vergelijken kan er op basis van het gemiddelde verbruik per huishouden veel geld bespaard worden. Energieprijzen-vergelijken.nl is de site die u daarmee wil en kan helpen. Op deze website zijn de energieprijzen van alle energieleveranciers zorgvuldig verzameld zodat men met alleen het verbruik en de postcode een compleet overzicht te voorschijn kan toveren. De vergelijking is 100% onafhankelijk. Voor wie dat niet zoveel zegt. Onafhankelijk zijn is een belangrijke factor. Een website die onafhankelijk is vergelijkt namelijk de energieprijzen van alle energieleveranciers. Een website die dat niet is zal alleen een beperkt aantal energieleveranciers tonen. Dat zijn vaak de energieleveranciers met wie een speciale afspraak is gemaakt.

Onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Bent u zelf op zoek naar de goedkoopste energieleverancier? Vergelijk dan niet via een NIET onafhankelijke website, want dan is de kans groot dat u voorgelogen word en daar zit u als consument, danwel bedrijf echt niet op te wachten. Want wie wil nou voorgelogen worden. Wij niet en u ook niet! Maar daarom bij ons een onafhankelijke energievergelijking en bekijk op basis van uw persoonlijke voorkeuren en situatie welke aanbieder voor u de meest voordelige keuze is. Bij ons kunt u rekenen op een betrouwbaar prijsvergelijk!