Coating Vloer & Company

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van vloercoating. Zeker bedrijfsmatig is het een perfecte oplossing. Coating Vloer & Company is een adres dat alleen de beste kunststofvloeren levert voor uwbedrijfspand en voor uw woning. Ze leveren naast de beste vloercoating ook een grindvloer, troffelvloer en gietvloer.

Een naadloze en zeer slijtvaste vloer

U ziet vloercoating steeds vaker in winkels, kantoren, magazijnen en ook productieruimtes. Ook garages maken tegenwoordig graag gebruik van deze vloer. Dat is vooral vanwege het feit dat het een naadloze vloer is, de vloer zeer slijtvast is en bestand is tegen chemische middelen. Ook de veelzijdigheid van de vloer en het feit dat het in tal van verschillende sectoren gebruikt kan worden, spreekt in het voordeel van de vloer. Coating Vloer & Company kan voor elke werk- en bedrijfsruimte een geschikte coating vloer leveren, maar uiteraard ook voor bij uw thuis.

Vloercoating is extreem dun maar toch zeer sterk

Kenmerk van vloercoating is dat het een extreem dun vloersysteem is. Vloercoating is nog geen millimeter dik. Door de specifieke eigenschappen van de vloer is het echter toch een zeer sterke vloer. Kiest u voor vloercoating dan kiest u voor epoxy. Epoxy heeft als eigenschap dat het een ongekende hardheid en slijtvastheid heeft. De belastbaarheid is groot, ondanks dus de geringe dikte. Ook het feit dat vloercoating bestand is tegen chemische middelen is een duidelijk voordeel van deze vloer.

De vloer is goed schoon te houden en zeer hygiënisch

Ook is vloercoating uitstekend schoon te houden. De toplaag is vloeistofdicht en op die manier blijft de vloer steeds schoon en dus representatief. Ander voordeel van vloercoating is dat het tegenwoordig in ontzettend veel kleuren beschikbaar is. Dat de vloer meer en meer bedrijfsmatig gebruikt wordt, komt ook doordat de vloer hygiënisch is. Vuil krijgt door het ontbreken van voegen en naden geen kans zich in de vloer op te hopen. Vloeistoffen kunnen geen schimmels veroorzaken en de vloer blijft zo lang in conditie en heeft een langere levensduur dan andere vloeren die bedrijfsmatig gebruikt worden.

De vloer is prima betaalbaar

Ondanks alle positieve eigenschappen van de vloer en de populariteit ervan, is de vloer prima betaalbaar. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend te noemen en dus is er eigenlijk geen enkele belemmering te vinden om niet ook voor vloercoating te kiezen. Coating Vloer & Company kan u elke gewenste vloer leveren. Ook die vloer die bij uw huis of bedrijfstak past.

De opmars van de gietvloer

Naast de vloercoating die bedrijfsmatig bijzonder goed scoort, heeft ook de gietvloer een hoogwaardige reputatie. Ook deze vloer is naadloos en uitstekend schoon te houden. De dunne gietvloer kunt u prima over de liggende vloer aanbrengen. Vanwege de hygiëne is het een perfecte vloer als u een gezin heeft en huisdieren. Ook nu krijgt vuil geen kans zich aan of in de vloer te hechten. De vloer is ook nog eens hypoallergeen. Vuil in de vorm van pollen en stof krijgt ook geen gelegenheid om zich aan de vloer te hechten, iets dat bij andere vloeren vaak wel het geval is.

Plaats een reactie