Budgetenergie geeft welkomstpremie van 300 euro

Een van de jongste energieleveranciers van Nederland geeft op dit moment een welkomstpremie weg van maar liefst 300 euro! De energieleverancier waar we over spreken is Budgetenergie. Hoewel de leverancier op dit moment niet de goedkoopste energieprijzen heeft, hebben ze wel de hoogste welkomstpremie waardoor ze in de top 3 komen te staan van de goedkoopste energieleveranciers. Dat is als u een energieverbruik heeft van 4000 kwh stroom en 1450 m3 gas. Dat is het energieverbruik voor een normaal gezin in Nederland. De welkomstpremie wordt na een periode van 1 jaar uitbetaald op een door u zelf aan te geven bankrekening.

Deze aanbieding is tijdelijk en misschien al verlopen

Wilt u weten welke energieleverancier voor u het meeste voordeel oplevert? Start dan met energieprijzen vergelijken. Hiermee weet u zeker welke aanbieder het goedkoopste is en hoeveel u daarmee kunt besparen op uw energiekosten. Tevens wordt voor u de complete overstap in orde gemaakt als u via Energieprijzen-vergelijken.nl uw overstap in orde maakt.

Budgetenergie geeft welkomstpremie van 300 euro
10 (100%) 1 vote

Over Energieprijzen-vergelijken.nl

Energieprijzen-vergelijken.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite. Wij vergelijken energieprijzen van energieleveranciers zoals Nuon, Essent, Eneco, Greenchoice en Oxxio. In onze energieprijzen vergelijker kunt u meer dan 30 verschillende energie contracten en ook bijbehorende energieprijzen voor stroom en gas vergelijken. Onze prijsvergelijking is 100% onafhankelijk, objectief en betrouwbaar.