Budgetenergie

Logo Budgetenergie

Nederland is weer een nieuwe energieleverancier rijker. Alsof we al niet genoeg keuze hadden, maar goed. Voor ieder wat wils laten we dat maar zeggen. De nieuwe energieleverancier heet Budgetenergie. Budgetenergie profileert zich direct als energie prijsvechter! Op dit moment kan Budgetenergie op alle energie vergelijkingssites zich neerzetten als goedkoopste energieleverancier. Iedereen die nu kiest voor Budgetenergie ontvangt een cashback van maar liefst 260 euro (peiling 2 december 2011).

Wie is Budgetenergie? Een nieuw merk binnen de Nuts Groep

Logo NutsServicesBudgetEnergie is een nieuw merk binnen de Nuts Groep en wordt in het laatste kwartaal van 2011 gelanceerd. Het levert groene stroom en CO2-gecompenseerd gas aan consumenten en kleinzakelijke verbruikers. Het richt zich hiermee op maatschappelijk bewuste consumenten en ondernemers met een kleine beurs. BudgetEnergie zal haar klanten door middel van besparings- en bewustwordingsmaatregelen helpen om het budget voor energie te reduceren.

Goedkoopste en jongste energieleverancier

BudgetEnergie is Nederlands goedkoopste en jongste energieleverancier die met je mee denkt! Naast een spotgoedkoop tarief voor je groene stroom en CO2-gecompenseerd gas, willen wij je echt helpen besparen.

Wij leven in een wereld waar je als consument niet alleen denkt aan het besparen van geld, maar ook wilt denken aan het milieu en de toekomst. Sluit een contract af bij BudgetEnergie en ontvang gratis tips van onze energie Buddy die je vertelt hoe je jaarlijks met enkele simpele handelingen honderden euro’s kunt besparen zonder dat je leven er minder comfortabel op wordt.

Niets is makkelijker dan veranderen van energieleverancier. Waarom? Omdat wij alles voor je regelen. Wij hoeven niet langs te komen, en aan je installatie of je meterkast verandert niets.

Net als vele andere energieleveranciers wil Budgetenergie u graag laten weten dat ze de goedkoopste energieleverancier zijn. Maar of dat echt waar is weet u alleen als u begint met energieprijzen vergelijken. Alleen dan weet u of deze energieleverancier ook echt de goedkoopste is. Neem de proef op de som en start vandaag nog met energieprijzen vergelijken van Budgetenergie met andere energieleveranciers.