Belgische én Nederlandse energieprijzen vergelijken

EnergieVergelijken.eu is de eerste en enige onafhankelijke vergelijkingssite waarmee u de energieprijzen in België én in Nederland kunt vergelijken. Op EnergieVergelijken.eu kunt u dus precies berekenen wat de verschillen zijn in prijs tussen de Belgische en Nederlandse energieleveranciers. Zo kunt u bijvoorbeeld zien dat de energieprijzen in België een stuk lager zijn dan in Nederland.

In Nederland betaalt u op basis van het gemiddelde energieverbruik van 3500 stroom en 1800 gas 137 euro per maand, terwijl dit op basis van hetzelfde energieverbruik in België maar liefst 63 euro lager ligt. Namelijk 75 euro per maand.

Belgische én Nederlandse energieprijzen vergelijken
Beoordeel deze pagina

Over Energieprijzen-vergelijken.nl

Energieprijzen-vergelijken.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite. Wij vergelijken energieprijzen van energieleveranciers zoals Nuon, Essent, Eneco, Greenchoice en Oxxio. In onze energieprijzen vergelijker kunt u meer dan 30 verschillende energie contracten en ook bijbehorende energieprijzen voor stroom en gas vergelijken. Onze prijsvergelijking is 100% onafhankelijk, objectief en betrouwbaar.