250 euro welkomstkorting bij eenjarig Nuon energiecontract

Wilt u graag overstappen naar een nieuwe energiemaatschappij? Dan kunt u eventueel kiezen voor een Nuon energiecontract. U ontvangt nu namelijk 250 euro welkomstkorting. Dit betreft een eenjarig energiecontract, zodat u na een jaar weer gemakkelijk kunt overstappen van energieleverancier.

Profiteer nu van scherpe energieprijzen

Kiest u voor een Nuon energiecontract? Dan profiteert u niet alleen van 250 euro welkomstkorting, maar ook kunt u genieten van scherpe energieprijzen. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt voor uw energierekening.

250 euro welkomstkorting: een keiharde cashback

Kiest u voor een eenjarig Nuon energiecontract? Dan krijgt u simpelweg 250 euro welkomstkorting. Daarmee krijgt u geen tablet of een ander product, maar gewoon een forse korting op uw rekening. De cashback kunt u vervolgens geheel zelf besteden aan iets wat u fijn vindt. Of u kunt het bedrag op de spaarrekening zetten: wat u maar wilt.

Vaste leveringstarieven

Dit betreft een vast energiecontract. Daarmee kunt u ook genieten van vaste energietarieven. Dat houdt in dat het tarief, gedurende de looptijd van contract, niet wijzigt. Na uw contractperiode zal dit tarief wel wijzigen, maar dan kunt u uiteraard opnieuw energieprijzen vergelijken en overstappen.

Kiest u voor de 250 euro welkomstkorting energiedeal?

Kiest u voor deze 250 euro welkomstkorting energiedeal? Dan kunt u simpelweg energie vergelijken via ons eenvoudige vergelijkingssysteem. Hier kunt u simpelweg uw postcode + huisnummer en verbruik invoeren en op basis daarvan berekent het systeem welke aanbieder het voordeligste is. De goedkoopste energieleverancier staat voor het gemak altijd bovenaan.

Actievoorwaarden 250 euro welkomstkorting

Indien u wilt profiteren van de Nuon energiedeal, is het belangrijk dat u rekening houdt met de actievoorwaarden. Houd rekening met de volgende zaken:

  • Dit betreft 250 euro welkomstkorting. Dat houdt dus ook in dat alleen nieuwe klanten kunnen profiteren van deze korting. Bent u al klant bij Nuon? Dan kunt u eventueel overstappen naar een andere energieleverancier.
  • Bij dit contract betaalt u middels automatische incasso. Zelf overboeken is mogelijk, maar dan kunt u niet profiteren van de korting. Goed om te weten: u kunt een automatische incasso terugboeken als u het er niet mee eens bent.
  • De energieprijzen wijzigen niet gedurende de looptijd van het contract. Na uw contractperiode verandert dit echter wel. Stap dan bij voorkeur weer over via onze website;
  • Zorg ervoor dat u uw huidige contract controleert. Loopt deze binnen zes weken af of is deze inmiddels verlopen? Dan kunt u direct overstappen. Is dat niet het geval? Dan is het raadzaam om nog even te wachten met de overstap.

Energie vergelijken?

Wilt u graag energie vergelijken? Dan kunt u eenvoudig energieleveranciers vergelijken via ons handige vergelijkingssysteem. Dat werkt erg eenvoudig: u voert simpelweg uw postcode + huisnummer en verbruik in en op basis daarvan berekent het systeem welke aanbieder het voordeligste is. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan.